Våra tjänster.

Diagnos & Felsökning vid felindikering/problem.
Installation & Montering av tex  motorvärmare, extraljus, sidosteg, frontbågar och dragkrok.
Service av bilen enligt originalschema alternativt vårt basprogram för äldre bil.
Reparationer utifrån behov såsom byte av avgassystem, bromsar, stötdämpare, fjädrar, bussningar, stag & styrdelar, hjullager, servo,  mm.
Ac-service med gasanalys, felsökning & reparation av ac-system vid felsituation.
Hjulinställning med mätning & justering av hjulvinklar.

Kundservice: 08-580 107 70



FÖR DIG SOM HELLRE ÄR PÅ VÄGEN ÄN I VERKSTADEN

Varför har du bil? Kanske är det helt enkelt praktiskt nödvändigt för att kunna köra ungarna till fotbolls- och konståkningsträning. Kanske bor din mamma inte i samma stad som du. Kanske är du entusiast och har fler amerikanare än du hinner köra.
Gemensamt för alla bilägare är så klart en önskan om att bilen ska fungera. Autoexperten bilverkstad tillgodoser alla era behov och här är några av skälen till att du ska välja oss.


Vägassistansförsäkring
När du servar bilen hos oss får du alltid 12 månaders fri assistansförsäkring. Skulle du få stopp eller punktering på bilen får du om möjligt assistans på plats.
Annars bärgas ditt fordon till närmaste Autoexperten Verkstad och hjälper dig om så behövs med hyrbil, övernattning eller hemresa.
Förutsättningen är att fordonet väger högst 3,5 ton, inte har fler än nio säten, inte är äldre än 20 år och har gått högst 30 000 mil.


Utbildad personal
Våra fordonsmekaniker utbildas kontinuerligt för att kunna vara uppdaterade på nya bilmodeller, tekniker, verktyg och tillbehör.
Din bil är i trygga händer när du lämnar den hos en Autoexperten Verkstad!

Tre års funktionsgaranti på reservdelar
Våra reservdelar håller motsvarande originalkvalitet eller bättre och omfattas av EUs förordning (1400/202/EG)